Mahmut TEKİN

Mahmut TEKİN

GÖZÜN AYDIN ADIYAMAN DİYELİM Mİ?

 


GÖZÜN AYDIN ADIYAMAN DİYELİM Mİ?

(Bağımsız Kürsü) 

GÖNÜL İSTERDİ Kİ; 22 yıldır bu AK PARTİ iktidarı döneminde bir türlü hayata geçirilemeyen, KOÇALİ, GÖMÜKAN,  ÇETİNTEPE, BÜYÜK ÇAY barajlarından hiç olmasa biri bu Eylül ayında hizmete girecek, böylece suya hasret tarım arazilerimizin azda olsa bir kısmının suya olan hasreti bitecek, DİYEBİLSEYDİK!

GÖNÜL İSTERDİ Kİ; 2016 yılında inşaatına başlanacağı belirtilen çok amaçlı, turizm cazibe merkezi olacak PANORAMA ve ARKEOLOJİ MÜZESİ, bu yılın Eylül ayında hizmete açılacak, DİYEBİLSEYDİK!

GÖNÜL İSTERDİ Kİ; İlin en yetkili makamlarının bir yılda teslim edeceğiz dedikleri, 33 bin 750 adet Afet Konutlarının, anahtar teslimi önümüzdeki bu Eylül ayında yapılarak törenle hak sahiplerine teslim edilecek, DİYEBİLSEYDİK!

GÖNÜL İSTERDİ Kİ; 750 yatak kapasiteli ŞEHİR HASTANESİ, 150 YATAKLI FİZİK TEDAVİ MERKEZİ ile Altınşehir’de 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİNİN temelleri Eylül ayında atılacak, DİYEBİLSEYDİK!

EVET, GÖNÜL İSTERDİ Kİ; KÜLTÜR SİTESİ, RAYLI SİSTEM, ÇEVRE YOLLARI, MESİRE ALANLAR, TURİZM CAZİBE MERKEZLERİ, MAHALLE KREŞ ve KÜTÜPHANELERİ, ÇELİKHAN GERGER YOLU, YATIRIM ve ÜRETİM ALANLARINDA Kİ, hizmetlerin müjdeleri için GÖZÜN AYDIN ADIYAMAN, DİYEBİLSEYDİK! 

Ne yazık ki 22 yıldır diyemedik! 

Bugün de diyemiyoruz! 

Dedirtmeyenler, ezilsin, büzülsünler şapkalarını önlerine koyup vicdan muhasebelerini iyi yapsınlar! 

Tüm bunlara rağmen ben mutlu ve sevinçliyim! 

Bu nedenle ne derseniz diyin, 22 yıldır AK PARTİ’NİN hiç olmasa kalıcı bir yatırımı önümüzdeki Eylül ayında geliyor! 

Merkeze bağlı HACIHALİL köyü sınırları içerisinde, 270 dönümlük tarım arazisi feda edilerek 99 bin metre kare kapalı alanla, Türkiye'nin en büyük CEZAEVLERİNDEN biri olan CEZAEVİMİZ  hizmete girecek!

İnsan, memleketine yapılan CEZAEVİ için sevinir, mutlu olur mu? Diyebilirsiniz, sonuna kadarda haklısınız!

Ancak; “DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR” 

22 yıldır tek parti olarak Türkiye’yi yöneten AK PARTİ, CEZAEVİ yapmakla ne kadar övünse az!

2020 yılına göre son 5 yıl içerisinde 94 yeni CEZAEVİ yapmış. CEZAEVİ sayımız 403 adet olmuş! 

Avrupa Konseyi üye ülkeleri arasında Türkiye mahkûm ve tutuklu sayısında şampiyon, CEZAEVLERİNDE yatanların sayısı 350 bin kişi olmuş. 2002 de bu sayı yaklaşık 60 bin kişiymiş. İNGİLTERE 90 bin 969 kişiyle 2’ inci, FRANSA 72 bin 228 kişiyle 3’ üncü sırada yer alırken, POLANYA 71 bin 228 kişiyle 4’üncü sırada! 

Bunun yanında Türkiye’de 450-500 bin kişi de vuruyor-kırıyor yol kesip gasp ediyor, bunlarda “DENETİMLİ SERBESTLİKTEN” dışarıda, elini kolunu sallayıp hava atıyor! 

Avrupa bizi kıskanıyor ya! 22 yıldır tek parti yönetiminde ki şu Türkiye'nin UTANÇ tablosuna bakın; 

UYUŞTURUCU ile ilgili 123 bin kişi, HIRSIZLIKLA ilgili 84 bin kişi CEZAEVLERİNDE! 

ŞİMDİ GELELİM BİZİM SEVİNİP MUTLU OLMAMIZA;

Bu CEZAEVİNİN nüfusu 5 ilçemizin merkez nüfusundan kat-kat büyük olacak. 4 bin 500 hükümlü ve tutuklu yanında, bin 500 personel görev yapacak.  100 adet de lojmanı olacak! 

Evinden, yurdundan edilip aileleri parçalanıp komşu illere gönderilen 266 CEZAEVİ personeli memleketine dönecek. 

Analarından, babalarından, eş ve çocuklarından koparılıp çevre illerde ki CEZAEVLERİNE gönderilen 950 kader mahkûmu geri dönecek! 

Bu CEZAEVİNİN, Ulaşımdan tut konaklamaya, yiyecekten tut giyim sektörüne, kadar dokunmayacağı sektör kalmayacak! 

Ne diyelim, AK PARTİ sistemin de pastadan bizim payımıza düşen bir CEZAEVİ!

İÇİMİZDEN GELMİYOR AMA YİNEDE GÖZÜN AYDIN ADIYAMAN DİYELİM!




ARŞİV YAZILAR