Başkan Adayı Toydaş: Halkımızın beklentisi bir an önce ilçemizin ayağa kalkması

Başkan Adayı Toydaş: Halkımızın beklentisi bir an önce ilçemizin ayağa kalkması yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

AK Parti’nin Gölbaşı Belediye Başkan adayı Hakan Toydaş, seçim sürecinde esnaf ve vatandaşların nabzını tutmak için aktif bir şekilde sahada çalışmalarına devam ediyor.


Gölbaşı esnafını tek tek ziyaret eden Toydaş, esnafların sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.


Başkan Adayı Toydaş, esnaf ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Esnafımızın hem Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettik hem de ilçemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Her ziyaretimizde, esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerini alarak, onların beklentilerini doğru bir şekilde anlamaya çalışıyoruz." dedi.
Toydaş, vatandaşlarla yaptığı istişarelerde ilçenin daha iyi bir noktaya gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Halkımızın beklentisi bir an önce ilçemizin ayağa kalkması. Bunun bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz. Bütün planlar hazır, biz hazırız, sen de hazırlan Gölbaşı'm" ifadelerini kullandı.


Gölbaşı esnafı ise Toydaş'ın ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bizim sorunlarımızı dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan bir aday görmek bizi umutlandırıyor. Kendisine başarılar diliyoruz" şeklinde görüşlerini dile getirdi.
AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Toydaş'ın esnaf ziyaretlerinin devam edeceği ve halkın taleplerine kulak vereceği belirtildi.