Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Prefabrik Kenti'ni Ziyaret Etti

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Prefabrik Kenti'ni Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Vartana Prefabrik Kenti’ni ziyaret etti.


Vartana Prefabrik Kent ilkokulunu ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, çocuklarla bir araya gelerek oyunlarına eşlik edip çocukların gönlüne dokundu.
Ziyaret sırasında Vali Varol, prefabrik kentte yaşayan vatandaşlarla birebir sohbet etti. Vatandaşların günlük hayatlarını, yaşadıkları sorunları ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Varol, şunları ifade etti: "Prefabrik kentte yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların ihtiyaçlarını ve taleplerini doğrudan dinlemek bizim için son derece önemli. Hükümetimizin ve yerel yönetimlerimizin vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bugün burada yaptığımız ziyaret, vatandaşlarımızın sesini duymak ve onların karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak adına bir adım. "
Ayrıca, Vali Varol, prefabrik kentte yaşayanların sağlık, eğitim, altyapı gibi konulardaki taleplerini dikkate alacaklarını ve ilgili birimlerle koordineli bir şekilde çözüm odaklı çalışmaların devam edeceğini belirtti. 
Vali Varol, Vartana Prefabrik Kentte hafif çelik konstrüksiyondan yapılan 12 derslikli ilkokul ve 12 derslikli ortaokulu inşaatlarını inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’dan bilgiler aldı.
Ayrıca, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen projelerin hayata geçirilmesi için gereken çabanın sarf edileceğini vurguladı.