Eski Milletvekili Mehmet Metiner:Şimdi vefa zamanı

Eski Milletvekili Mehmet Metiner:Şimdi vefa zamanı yeniyolgazetesi.com

Eski Milletvekili Mehmet Metiner, “Şimdi vefa zamanı” diyerek kurucusu olduğu DEMBİR-DER’i kente sahip çıkmak adına Adıyaman’da çadıra taşıma kararı aldı.


Eski AK Parti Milletvekili ve Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİR-DER) Genel Başkanı Mehmet Metiner, hemşerilerine asrın felaketi ile yerle bir olan Adıyaman’a sahip çıkmaya, terk etmemeye çağırdı.
“İstanbul’da, Ankara’da oturduğumuz yerden Adıyamanlı hemşerimin derdiyle hemhal olamayız” diyen Metiner, “Onlarla aynı şeyleri paylaşmadan onların derdini anlayamayız. Şimdi zaman samimiyet zamanıdır. Şimdi zaman doğduğumuz ve doyduğumuz bu şehre vefa zamanıdır. Bu kapsamda derneğimizin İstanbul Levent’te ki merkezini Adıyaman’a bu çadıra taşıma kararı verdik. Böylece ben ve genel başkan yardımcılarım uzaktan oturdukları yerden değil bizzat sahada Adıyamanlı hemşerilerimizin yanında olacağız. Ne zamana kadar, ne kadar gerekiyorsa o kadar. Adıyaman eski Adıyaman olana kadar, tek bir Adıyamanlı aç ve açıkta kalmayana kadar ben ve her biri alanında kendini ispat etmiş dernek  başkan yardımcılarım ve yöneticilerim Adıyamanlıların hizmetinde olacaklar.  Sadece bu çadır kentle değil, koordinasyon merkezleri kurarak hemşerilerimizin ayağına kadar gideceğiz. Kendi çözebileceğimiz sorunları biz çözeceğiz, devletimizin çözmesi gerekenleri bizzat onlara ileterek çözülmesini sağlayacağız. Arkadaşlar yaralar sarılmadan bu şehire ne bahar gelir ne de yaz. Ben ve arkadaşlarım yaralar sarılana, Adıyaman’a gerçek bahar gelene kadar buradayım. Hemşerilerimin yanındayım. Adıyaman’ı beraber yeniden inşa edeceğiz. Üşüyeceğiz belki. Yorulacağız belki, ama asla bu şehri terk etmeyeceğiz” dedi. Haber Merkezi