AGAD Başkanı Aslan Müdür Keleş’i Ziyaret Etti

AGAD Başkanı Aslan Müdür Keleş’i Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti(AGAD) Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i makamında ziyaret etti.


Ziyaret sırasında yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Aslan,” Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i makamında ziyarette bulundum. Müdürümüz ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldık. Gençlerimize daha güzel olanaklar ve imkanlar sunmak adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Fikret Keleş Müdürümüze teşekkür ediyorum. Müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyorum ve misafirperverliğinden dolayı Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş müdürümüze teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Yaptıkları çalışmaları anlatan Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş,” Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti(AGAD) Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Başkanımız ile birlikte Adıyaman’da yürüttüğümüz çalışmalar hakkında konuştuk ve bilgi verdik. 
13 Haziran 2023 tarihinde ihalesi yapılan ve kısa süre içerisinde tamamlanarak sporculara hizmet vermesi planlanan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasının zemin yenileme çalışmaları devam ediyor. Adıyaman’da ve ilçelerimizde gençlerimiz eskisinden daha güzel ve donanımlı tesislerimizde spor yapmanın yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilecek.
Adıyaman Merkezde profosyonel ve amatör kulüplerimizin antrenman yapmaları için Esentepe Futbol Sahası Sentetik Çim Yüzeyinin yenilenmesi ve 4’lü soyunma odası yapım çalışmaları en kısa süre tamamlanarak halkımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. İlimizde eski günlerde olduğu gibi tüm spor tesislerimizi faal duruma geçilerek spor faaliyetlerini artıracağız. 
Gerger İlçemizde Gerger halkımıza ve gençlerimize modern bir bina ile hizmet verecek olan Gençlik Merkezi ilçemiz için önemli bir yatırım olma özelliğini taşıyor. Gerger Spor Salonu, Portatif Panel Havuz ve Futbol Sahasında incelemelerde bulunan bulunmuştuk. İl merkezinde ve tüm ilçelerde futbol sahası, Spor salonu gibi temel Spor ihtiyaçlarının bu dönemde tamamlandığını, artık sürecin ilimiz merkez ve ilçelerinde spor kültürünü yansıtacak, gençlerin taleplerini karşılamak üzere yüzme havuzu, Gençlik Merkezi, gibi diğer tesis ihtiyaçlarına yönelerek yatırımlarımıza devam ediyoruz.
Gençlere yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz ve yapımı devam eden projelerimizi en kısa sürede tamalayarak hizmete sunacağız. İlimizin en ücra köşelerine kadar yatırımların ulaşması için 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve büyük bir yıkıma neden olan depremin ardından yürütülen çalışmalarımız çok yakında tamamlanacaktır. İnşallah geçmiş günlerimize çok yakın bir zamanda döneceğiz” Dedi.