8. Belgesel Film Festivali Başlıyor

8. Belgesel Film Festivali Başlıyor yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Türk Dünyası 8. Belgesel Film Festivali 2023’te Ankara’da yapılacak.


[09:02, 19.10.2023] Cemal Aslan: Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonunun öncülüğünde  yapılan Türk Dünyası 8. Belgesel Film Festivali 19-23 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Festivalin amacı belgeselci ve sinemacıları bir araya getirmek, Türk dünyasının öz ve kök değerlerini ortaya çıkarmaktır.
Festivale bu yıl 23 ülkeden 372 film müracaat etti. Temaya uygun 151 belgesel film yarışmaya kabul edildi. Ön Jüri başkanı Ferda Gürcan Uzun Belgesel, Kısa Belgesel ve Öğrenci Belgeselde finalist filmleri belirledi. Uzun belgeseller filimler Enis Rıza Sakızlı, kısa belgesel filmlerler  Sibel Göloğlu ve öğrenci belgesel filimler Lokman Zor başkanlıklarında oluşan jürilerlece değe…
[09:19, 19.10.2023] Cemal Aslan: Başkan Bulucu’dan Başkan Kılınç’a Ziyaret

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı ziyaret etti.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve Parti Teşkilatı Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerinde Adıyaman’ın durumuna ağırlık vererek istişarede bulunduklarını ve Adıyaman Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundular. Başkanlar yaklaşan yerel seçimlerde nasıl bir çalışma ve durum sergileyeceklerini değerlendirdiler. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Teşkilatına Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç teşekkür etti.