Başkan Tutdere’den Gülben Ergen’e Anlamlı Ziyaret: “Dayanışmanız Asla Unutulmayacak”

Başkan Tutdere’den Gülben Ergen’e Anlamlı Ziyaret: “Dayanışmanız Asla Unutulmayacak” yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Gölbaşı ve Kahta ilçelerine iki anaokulu kazandıran Gülben Ergen’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gülben Ergen, üçüncü anaokulunu Adıyaman merkeze açacağını müjdeledi.


‘Çocuklar Gülsün Diye’ derneğiyle ülkeye anaokulları kazandıran Gülben Ergen’in evinde gerçekleşen buluşmada Başkan Tutdere, Ergen’e teşekkür ederek, “Adıyaman ile dayanışmanız asla unutulmayacak.” dedi. Ziyaret, Ergen’in Adıyaman’a olan özel ilgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Üçüncü anaokulu Adıyaman merkezde açılacak

Gölbaşı’nda faaliyete geçen ve Eylül ayında Kahta’da açılacak olan anaokullarıyla birlikte, Adıyaman’a iki yeni eğitim kurumu kazandıran Gülben Ergen, “Adıyaman benim için çok değerli. Şimdi Kahta’ya geliyoruz. İnşallah bir sonraki de sizin önemle altını çizmeniz üzerine Adıyaman merkezde olacak.” dedi.

Gülben Ergen: “Bendeki yeriniz hep ayrı olacak”

Başkan Tutdere’ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden Gülben Ergen, “Biz 12 senede Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak 53 anaokulu açtık, ama ilk defa bir belediye başkanı bizi sevdi, saydı, önemsedi ve ziyaretimize geldi. Bendeki yeriniz hep çok ayrı olacak.” ifadelerini kullandı.

Deprem hatırası saat kulesi… 

Ziyaretin sonunda Başkan Tutdere, Gülben Ergen’e 6 Şubat depreminin meydana geldiği 04.17’de duran Adıyaman’daki saat kulesinin heykelini ve Belediye’nin kurduğu Adıpayam Kadın Kooperatifi’nde üretilen badem şekerlerini hediye etti.

Adıyamanlı ressamın tablosu başköşede

Başkan Tutdere ayrıca, Adıyamanlı resim sanatçısı Merve Yiğitçe’nin yaptığı yağlı boya tabloyu evinin başköşesinde sergileyen Gülben Ergen’e, bu ince düşüncesi için de teşekkür etti.