AK Parti İl Başkanlığı Tarafından Sünnet Şöleni Düzenlendi

AK Parti İl Başkanlığı Tarafından Sünnet Şöleni Düzenlendi yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından sünnet şöleni kapsamında Adıyamanlı çocuklar sünnet edildi.


AK Parti Genel Merkez Aile ve SosyalPolitikalarının gelenekselleşen şölenlerinden biri olan sünnet şöleni AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından Adıyaman’da da yoğun katılım ve büyük bir coşku ile gerçekleştirildi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen sünnet şölenine AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, teşkilat mensupları çok sayıda kişi katıldı.

 

       Sünnet Şöleni Kapsamında; Hazreti Peygamberimizin sünnetine ve sağlık koşullarına uygun olarak sünnet edilen çocuklar erkekliğe ilk adım atmanın heyecanını yaşarken sünnet edilen çocukların ve ailelerinin katıldığı şölene aileler yoğun ilgi gösterdi.

 

     AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, teşkilatın düzenlediği bu anlamlı günde çocuklarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Dini inançlarımızı, ahlaki değerlerimizi, sevgiyi, saygıyı da ilk olarak ailemizde görür, öğrenir ve yaşarız. Popüler kültürün ve modernhayatın getirdiği zorluklar ve dayattığı yaşam tarzlarına karşı ailelerimiz ve çocuklarımız bizler son derece önemlidir. Bu anlamda en güzel geleneklerimizden biri olan sünnet şölenimiz vesilesiyle de çocuklarımızın kendi değerleriyle barışık olarak hayata hazırlanmalarına en büyük desteğin sağlandığına inanıyoruz. Bu güzel güne ailelerimizi tebrik ediyorum. Nice böyle mutlu günler yaşamalarını diliyorum. Çocuklarımız bugün burada ilk adımı attılar. Allah'ın izniyle iş hayatında da ekonomide de sporda da sanatta da siyasette de böyle nice güzel adımları atacaklarına olan inancımız tamdır. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde bizlere öncü olan Genel Merkez Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığımıza ve yine sünnet şöleninin hazırlanmasında büyük emek veren tüm teşkilatımıza, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.