ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARI BÜROKRASİ İLE GÖRÜŞTÜ

ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARI BÜROKRASİ İLE GÖRÜŞTÜ yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman tarımı ile ilgili yaşanılan sıkıntıları Ankara’ya taşıyan Adıyaman Ziraat Odaları Başkanları bürokrasiyle görüşmelerini sürdürdü.


Sosyal güvenlik Bakanı Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın ve Adıyaman milletvekillerimiz Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan’ı ziyaret ederek İlin başta hasadı yaklaşan badem ve diğer  tarımsal sıkıntıları görüşüldü.

Ankara’da yapılan görüşmeleri değerlendiren Adıyaman Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yaşar Özkan ,Son günlerde son günlerde yayılan Koçali Barajı‘nın gövdesinde sıkıntıdan dolayı Kahta ve Samsat ovalarının sulama projelerinden çıkarıldığı algısı yaratılmıştır. Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın ve Milletvekillerimiz Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan DSİ Genel Müdürlüğü ile görüşerek böyle bir şeyin olmadığını Kahta ve Samsat’ın sulamalarını devam ettiğini belirttiler dedi.

Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yaşar Özkan çiftçilerimizin gelir seviyelerini ve kazançlarını en üst seviyeye ulaştırmak yaşanılan sorunların çözüme kavuşturulması biz Ziraat Odaları olarak bizlerin asli görevidir biz bu sorunları çözmek için tüm oda başkanlarım ile birlikte çalmadık kapı bırakmayacağız dedi.

Başkan Özkan,Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın ve Milletvekilleri Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz dedi.