Başkan Kılınç: 5 yılda birçok önemli projeyi hayata geçirdik

Başkan Kılınç: 5 yılda birçok önemli projeyi hayata geçirdik yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, onlarla samimi bir şekilde sohbet etti.


Başkan Kılınç, ziyaret sırasında vatandaşlar ile sohbet ederek 5 senede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar, Başkan Kılınç'a son beş yılda gerçekleştirdiği çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Kılınç, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, şehrin gelişimi ve vatandaşların refahı için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, "Adıyaman'ın her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, onların huzurunu ve mutluluğunu sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Belediye olarak son beş yılda birçok önemli projeyi hayata geçirdik ve bu süre zarfında şehrimizin altyapısını güçlendirdik, sosyal ve kültürel alanlarda önemli adımlar attık. Ancak, en büyük desteği ve motivasyonu vatandaşlarımızın teşekkürleri ve güvenleriyle aldık. Bu nedenle, onların memnuniyeti ve istekleri doğrultusunda daha fazla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.