Kasım Gülpınar Can Suyu Oldu!

Kasım Gülpınar Can Suyu Oldu! yeniyolgazetesi.com

Adıyamanlı siyasilerin yaratamadığı etkiyi yarattı


Yıllardır hak ettiği hizmeti alamayın Adıyaman’ın depremde de ihmal edilmesi ve milletvekili aday listelerinin tabanın sesine kulak verilerek hazırlanmaması AK Parti’nin kan kaybetmesine neden olurken, bölgenin sevilen siyasileri tablonun tersine dönmesi için çabalıyor.

Adıyaman’da siyasiler, teşkilat ve adayların gidişatı tersine çevirme çabaları sonuçsuz kalırken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın, Adıyaman Merkez, Kahta ve Safvan Bin Muattal Külliyesi'ni ve Samsat ilçesini ziyaretinde yaratılan etkileşim partiye adeta can suyu oldu. Adıyamanlı siyasilerin, özellikle de adayların yaratamadığı coşku ve etkiyi yaratan Gülpınar’a Adıyamanlıların ilgisi yoğun oldu. 

Gerek partililer gerekse de bölge halkı nezninde çalışmaları ile takdir toplayan Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın, Samsat çıkarması adeta gövde gösterisine dönüştü. Adıyaman’daki siyasilerin ve adayların yaratamadığı etkiyi yaratan Gülpınar, partinin kan kaybettiği böylesine kritik bir süreçte gerçekleştirdiği bu başarılı buluşma ile bir kez daha alkış topladı.