KGK’DAN VALİ VAROL, BAŞKAN KILINÇ VE REKTÖR KELEŞ'E ZİYARET

KGK’DAN VALİ VAROL, BAŞKAN KILINÇ VE REKTÖR KELEŞ'E ZİYARET yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Üniversitesi’ni ziyaret etti.


6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketi anma törenlerine katılmak ve Deprem’de Medya’nın Rolü paneline katılmak üzere Adıyaman’a gelen Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Üniversitesi'ni ziyaret etti.
Adıyaman’da çeşitli anma törenlerine katılan ve mezarlığı ziyaret eden KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve KGK il temsilcileri kamu kurumlarını da ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol; “6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyetinin davetlisi olarak ilimize gelen Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen cemiyet başkanları ve basın mensuplarını kabul ederek deprem bölgesi ilimizde son bir yıl içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdik.” dedi.
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç açıklamasında; “Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve Yönetimi, AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki değerli gazeteci arkadaşlarımızla belediyemiz çalışmaları ve güncel konular hakkında güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” diye konuştu.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Kelleş," Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve Yönetimi, AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki değerli gazeteci arkadaşlarımızla Adıyaman Üniversitemizin durmu hakkında istişarelerde bulunduk. Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmee bulunduk.Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
KGK Genel Başkanı Dim ise; “Adıyaman’da KGK heyetimizi en güzel şekilde ağırlayan il temsilcimiz İbrahim Aslan ile Adıyaman Valimiz Osman Varol, Belediye Başkanımız Süleyman Kılıç ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Keleş’e yakın ilgi ve destekleri için şükranlarımızı sunarız.” ifadelerine yer verdi.