Başkan Asnuk Ortak Aday Mı Gösterilecek?

Başkan Asnuk Ortak Aday Mı Gösterilecek? yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk, Muhalefet partilerinin ortak Adıyaman Belediye Başkanı Adayı olarak gösterileceği gündeme bomba gibi düştü.


Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk, yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adıyaman Muhalefet partilerinin ortak Adıyaman Belediye Başkanı Adayı olarak gösterileceği gündeme bomba gibi düştü.

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ilk gününden beri sahada vatandaşlara destek olarak çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk çalışmalarının sonucu olarak Muhalefet partilerinin ortak Adıyaman Belediye Başkanı Adayı olacağı söyleniyor.

Depremde Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı destekleri ile Adıyaman Türkiye Petrolleri Ortaokulu bahçesinde kurduğu Aşevi ile birlikte günde 3 öğün yemek servisi gerçekleştirerek 4000 bin depremzedeye yemek dağıtımı sağladılar. Aşevi hizmeti dışında parti üyeleri ile birlikte depremzedelere yardımda bulunarak yalnız bırakmadılar. Depremden öncesinde aktif siyaseti ile halkın sevgisi kazanan Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk deprem yaptığı çalışmalar ile halkın gönlünde taht kurmasından ötürü Muhalefet partilerinin ortak Adıyaman Belediye Başkanı Adayı olarak Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk’u göstereceği söyleniyor.

AK Parti karşısında güçlü aday ile seçime girmeyi planlayan Muhalafet partileri ortak aday olarak yaptığı çalışmalar ile Adıyaman halkının sevgisini kazanan Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk’u göstereceği görülüyor.