BAŞKAN ÖNAT ADIYAMAN’IN SORUNLARINI DİLE GERTİRDİ

BAŞKAN ÖNAT ADIYAMAN’IN SORUNLARINI DİLE GERTİRDİ yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

MHP Gaziantep’te genişletilmiş bölge istişare toplantısı gerçekleştirdi.



Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM, ŞanlıUrfa Milletvekili İbrahim ÖZYAVUZ, Hatay Milletvekili Lütfü KAŞIKÇI, Kilis Milletvekili Mustafa DEMİR,MYK üyesi Ali Fuat KARDAŞ ve
Gaziantep,Mardin, ŞanlıUrfa, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, il ve ilçe Teşkilatları, Belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile parti yöneticileri katıldı.
Toplantıda söz alan MHP Adıyaman il başkanı Ali ÖNAT, deprem ve sonrası ile ilgili kentimizin durumunu anlattı. ÖNAT yaptığı konuşmada
Depremzede kiracıların, mutlaka kalıcı konutlardan hak sahibi olarak faydalanması.
Depremde yaşamını yitiren kamu görevlilerinin,ailelerine yönelik haklar verilmesi,asker,polis,bekçi,köy korucusu gibi güvenlik güçlerine mensup kişilerin,mümkünse şehit sayılması.
Yatırımcıların desteklenerek,sanayicilerin Adıyaman'a sağlayacağı istihdam ve katma değerin artması,
susuz tarım yapılan tarlaların, biran önce sulu tarıma geçmesi.
Adıyaman' da bulunan tarihi ve turistik yerlerin,daha fazla turist ağırlaması için çalışılması.
Adıyaman'a MHP Genel Merkezinden, belirli periyotlarla genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinden oluşan heyetlerin,gelerek sorunları yerinde tespit edip sorunlara çözüm bulunması gibi,konulara değindi.
Ayrıca il başkanı ÖNAT,MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırıma,devlet kurumlarının yapmış olduğu çalışmalar hakkında da bilgilendirme dosyası sundu.