AGAD YÖNETİMİ BAŞKAN KAYGUSUZ'U ZİYARET ETTİ

AGAD YÖNETİMİ BAŞKAN KAYGUSUZ'U ZİYARET ETTİ yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Milliyetçi Hareket Patisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kaygusuz’u makamında ziyaret etti.


Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve Işık Gazetesi İmtiyaz sahibi Bilal Işık ile birlikte Milliyetçi Hareket Patisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kaygusuz'a hayırlı olsun ziyarettinde bulundu. 
Ziyarette açıklamada bulunan AGAD Başkanı İbrahim Aslan," Milliyetçi Hareket Patisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kaygusuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımız ile birlikte Adıyaman da yaşanan sorun ve sıkıntılar üzerinde istişarede bulunduk. Merkez ve İlçeler de yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldık. Başkanımız Siyasi hayatı ve bilgisi ile başkanlık görevini layığı ile yapacağına inanıyoruz. Basın anlamında üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız. Adıyaman hepimizin Adıyamanı ve şehrimizi kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Sayın Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.
Milliyetçi Hareket Patisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kaygusuz,"AGAD Yönetim Kurulu ziyarette bulundu. Ziyaretlerinden ötürü Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Başkanımın güzel temennilerini duymak beni onure etti. Başkanlık görevini üstenlendim ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak Adıyaman'a hizmet etmekte onur duyuyorum. Adıyaman'ı daha güzel yarına kavuşturmak için durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.