ATICILIK NEMRUT KUPASI ŞAMPİYONLARI KUPA VE MADALYALARINI ALDI

ATICILIK NEMRUT KUPASI ŞAMPİYONLARI KUPA VE MADALYALARINI ALDI yeniyolgazetesi.com
Haber merkezi

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2024 faaliyet programında yer alan Skeet Nemrut Adıyaman Kupası yarışmaları Adıyaman’ın ev sahipliğinde Sitilce Atış Poligonunda yapıldı.


Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Adıyaman Skeet Nemrut Kupası yarışmalarına Adana, Adıyaman, Kahramanmaraş, Konya ve Malatya illerinden 30 sporcu katıldı.

 

Adıyaman Skeet Nemrut Kupasına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Türkiye'deki en iyi atış poligonlarından biri olan Adıyaman' da sizleri misafir etmenin gururunu yaşıyoruz. 3 gün süren yarışmalara Adıyaman ile birlikte 4 farklı ilden 30 sporcunun katıldığı müsabakalar büyük bir çekişme ile geçti. Büyük bir çekişme içerisinde geçen müsabakalar sonrası da şampiyonlar kupalarını aldı. Ben ilimize gelerek müsabakalara katılan tüm sporcularımızı canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yarışmalar sonunda;

 

VETERANLAR KATEGORİSİNDE 

1. Fevzi Bener (ADIYAMAN)

2. Ramazan Belli (ADIYAMAN)

BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE 

1. M. Seyhun Kaya (K.MARAŞ)

2. Okan Yüce (ADANA) 

3. Hasan Durgut (ADIYAMAN)

GENÇ ERKEKLER KATEGORİSİNDE 

1. Mustafa Batuhan Şanlı (K.MARAŞ) 

YILDIZ KADIN KATEGORİSİNDE

1. HAVVA KÖSE (K.MARAŞ) 

Şampiyon Sporculara Kupa ve Madalyalarını Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyon Başkanı Gürsel Çolakoğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş verdi.

 

Yarışmalar sonunda sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.