ROTARY’DEN ÇOCUKLARA KARNE HADİYESİ

ROTARY’DEN ÇOCUKLARA KARNE HADİYESİ yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü, Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü işbirliği ile Adıyaman Merkez Zeynep Turgut İlkokulunda okuyan başarılı öğrencilere karne hediyesi olarak kırtasiye yardımında bulundu.


Çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak için gayret ettiklerini belirten Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Mehtap Binzet:”Depremden sonra en çok etkilenen sektörlerden birisi eğitim oldu. Özellikle dezavantajlı bölgelerde okuyan başarılı çocuklara her konuda yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda bizlere Rotary 2430. Bölge kulüpleri de destek oluyor. Bugün okulların yaz tatiline girmeden önce başarılı çocuklara karne hediyesi olarak kırtasiye ve boya malzemesi dağıttık. Bizlere destek olan Trabzon Ortahisar Rotary Kulübümüze ve Elif Şahin başkanımıza çok teşekkür eder, bütün öğrencilerimize iyi tatiller dilerim” dedi.


Trabzon’dan Adıyaman’a kardeşlik köprüleri kurmak ve burada okuyan çocukların eğitimlerine destek olmak için her zaman yardıma hazır olduklarını belirten Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü Başkanı Elif Şahin;”Karne hediyesi olarak onlara küçük hediyeler hazırladık, umarım tatilde keyifle zaman geçirirler. Şimdiden bütün öğrencilerimize keyifli ve eğlenceli tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.
Merkez Zeynep Turgut İlkokulunda okuyan başarılı öğrencilerin karne hediyelerini Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Mehtap Binzet, Kulüp Sekreteri Kerem Oranlı, Geçmiş Dönem Başkanı Ferit Binzet ve öğretmenleri hep birlikte dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.