Battalgazi Belediyesi mezarlıkların bakım ve temizliğini sürdürüyor

Battalgazi Belediyesi mezarlıkların bakım ve temizliğini sürdürüyor yeniyolgazetesi.com
İHA

Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Karahan Mahallesi Müftülük, Karababa ve Alişar Mezarlıkları temizlenerek çevre düzenlemeleri yapıldı.


İlçenin dört bir köşesinde düzenli olarak yeşil alanların çevre düzenlemesini gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların taleplerini dikkate alarak Karahan Mahallesi Müftülük, Karababa ve Alişar Mezarlıklarında zararlı otların sökümü, mezarlık çevresinin düzenlenmesi ve onarım işlemlerinde bulundu. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda mezarlıklar temiz bir görünüme kavuştu.

 

“Mezarlık alanlarının düzenli bakımını önemsiyoruz”

 

Hizmetleri gerçekleştirirken en kıymetli olan şeyin vatandaşların duası ve memnuniyeti olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Battalgazi Belediyesi olarak, ilçemizin her köşesini daha estetik ve daha temiz hale getirmek için sürekli olarak çalışıyoruz. Bu çerçevede, mezarlık alanlarımızın düzenli bakımı ve çevre düzenlemesi bizim için önemli bir sorumluluktur. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, Karababa, Karahan ve Alişar Mezarlıkları’nın bakım ve düzenlemelerini tamamladık. Mezarlıklar, sevdiklerimizin ruhlarına huzur bulduğumuz, dualarımızı eksik etmediğimiz kutsal mekanlardır. Ancak zamanla oluşan bakımsızlık ve zararlı otların yayılması gibi sorunlar, bu huzuru bozabiliyor. Bu nedenle, Battalgazi Belediyesi olarak mezarlık alanlarının düzenli bakımını ve çevre düzenlemesini önemsiyoruz. Ekiplerimiz, mezarlık alanlarında zararlı otların sökümü, çimlerin biçimi, çiçeklerin dikimi ve genel temizlik gibi işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriyor. Çevre düzenlemesi konularında da titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sayede, mezarlık alanlarımızı daha güzel ve düzenli bir görünüme kavuşturmayı amaçlıyoruz. Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken, değerli hemşehrilerimizin taleplerini ve beklentilerini de dikkate alıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen her türlü öneri ve talebi önemsiyor, çözüm odaklı yaklaşımlarımızla şehrimizin her bir alanını daha yaşanabilir bir hale getirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.


 

Battalgazi Belediyesi mezarlıkların bakım ve temizliğini sürdürüyor