Başkan Aslan’dan Başkan Alkan’a Ziyaret

Başkan Aslan’dan Başkan Alkan’a Ziyaret yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Adıyaman FAAL Gazetecileri Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, İş İnsanları Abdulkadir Ayhan, İrfan Kartal ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Besni Belediye Başkanlığına seçilen Reşit Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyaret sırasında, Besni'nin güncel gündemini ve Belediye Başkanı Reşit Alkan'ın yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmaları ele aldılar.
Başkan İbrahim Aslan ve Başkan Reşit Alkan, gerçekleştirdikleri buluşmada, Besni'nin önemli konularını titizlikle değerlendirerek, şehrin geleceği için yapılacak çalışmaları istişare ettiler. 
Öte yandan, Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan da, göreve geldiği günden itibaren şehrin kalkınması ve vatandaşların refah seviyesinin artırılması için çaba sarf edeceklerini belirtti. Başkan Alkan, Besni'nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve şehre katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirmek için elbirliğiyle çalışacaklarını ifade etti.
Başkan Aslan Besni Belediye Başkanlık Görevine seçilen Reşit Alkan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni dönemde Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan’a başarılar diledi.