Adıyaman’da Bir İlki Başkan Alkan Gerçekleştirdi

Adıyaman’da Bir İlki Başkan Alkan Gerçekleştirdi yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan ve Belediye Meclis Üyeleri, Adıyaman’da bir ilki gerçekleştirerek siyasi parti ilçe başkanlarıyla bayramlaşma programı düzenledi. 


Program kapsamında, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Deva Partisi, İyi Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi ve AK Parti yöneticileri ile bir araya gelindi.

Alkan, siyasi parti ilçe başkanlarıyla yapılan bu bayramlaşma etkinliğinin önemine vurgu yaparak, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletilmesinin yanı sıra, ilçenin imar ve inşasıyla ilgili görüş, öneri ve projelere açık olduklarını belirtti.

Siyasi parti ilçe başkanları da, Belediye Başkanı Alkan ve Meclis Üyeleri ile yapılan bu buluşmadan memnuniyetlerini dile getirerek, iş birliği ve iletişim içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Besni'nin gelişimi ve kalkınması için ortak çaba gösterme konusundaki kararlılıklarını da vurguladılar. Bu tür etkinliklerin, yerel yönetimlerle siyasi partiler arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacağına inanıyorlar.