Başkan Aslan, Vali Varol’u Ziyaret Etti

Başkan Aslan, Vali Varol’u Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret etti.


Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Adıyaman gündemini ve yerel basını gündeme aldıklarını belirttiler.

Ziyarette açıklamada bulunan AGAD Başkanı İbrahim Aslan," Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol valimize ziyarette bulundum. Sayın Valimiz ile Adıyaman gündemi üzerine istişarelerde bulunduk. Adıyaman da şu an vatandaşlar konteyner kentlerde kalıyor ve deprem konutları çalışmaları devam ediyor. Adıyaman da yaşanan sorunları yakından takip eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol çözümleri de beraberinden getireceğine inanıyoruz. Sayın Valimizin her zaman destekleyerek yanında olacağız. Adıyaman hepimizin Adıyaman'ı ve şehrimizi kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Sayın valimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol," Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ziyarette bulundu. Ziyaretlerinden ötürü Başkanımıza teşekkür ederim. Depremin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Adıyaman da deprem konut inşaatları hızlı bir şekilde devam etmektedir ve 2 etap şeklinde konutları teslim ettik. Kalıcı konutlar tüm hızı, etkinliği ve verimliliğiyle devam ediyor. Tüm gayemiz tüm vatandaşlarımızın kalıcı konutlara bir an önce kavuşması ve hak ettikleri konforlu yaşama refaha bir an önce kavuşturmak. Adıyaman da büyük sorunlar var ve hepsini hep birlikte atlatacağız." ifadelerini kullandı.