Muhtar Adayı Şevket Yolcu, Projelerini Açıkladı

Muhtar Adayı Şevket Yolcu, Projelerini Açıkladı yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Şevket Yolcu, Bahçelievler halkı ile bir araya gelerek toplantı düzenledi.


Toplantıda Muhtar adayı Şevket Yolcu kendini mahalle sakinlerine tanıttıktan sonra yapacağı çalışmaları ve mahallenin eksiklerini açıkladı.
Muhtar Adayı Şevket Yolcu, “ Tüm İslam aleminin Ramazan ayının mübarek olmasını diliyorum. Ayrıca Buradan Gazze' deki kardeşlerimizi de anmadan geçemeyeceğim. Rabbim kafirlerle verdikleri bu mücadelede yar ve yardımcıları olsun inşaAllah.
   İzninizle kendimi tanıtayım biraz. Ben Şevket Yolcu, 1964 Samsat doğumluyum. Uzun süredir Bahçelievler de ikamet etmekteyim. Evli ve 7 çocuk babasıyım. Emekliyim, bugüne kadarki iş tecrübelerimi ve azmimi siz değerli mahalle sakinleri ile paylaşmak ve mahallemiz için en iyisini  yapmak istediğim için muhtar adayıyım. Biliyorum ki sizler işini dürüst bir şekilde yapan, işin ehli olan, samimi, söz verdiği vaatleri yerine getiren, hakkıyla çalışan, mahallesi için hizmet edecek bir muhtar istiyorsunuz. Bende tüm bunları bilen ve kabul eden birisi olarak bu yola gönül koydum. Dolayısıyla siz değerli kardeşlerimin sorunlarının çözümleyicisi olmak isterim. Mahallemiz için yapılması gereken ne varsa ilgili birimlerle işbirliği içinde olacak ve daha güzel bir mahalle için, mahallemizi toplum nezdinde kıymetli bir konuma getirmek için elimden gelen çabayı göstereceğime söz veriyorum.”  Dedi.
Mahallenin eksiklerine ve yapacağı projelere değinen Muhtar Adayı Şevket Yolcu,”  Mahallede ne gibi projelere yer vereceksiniz?
  Öncelikle en büyük eksiklerimizden biri olan taziye evlerimiz. Şuanda Bahçelievler de bir tane bulunuyor. Bu büyük mahalle için bir taziye evinin yetersiz olduğunu düşünüyorum.
   Bir diğer şey ise geleceğimiz olan çocuklarımızın rahat ve konforlu bir oyun alanına sahip olmamaları. Açıkçası sokakların ne kadar güvenli olduğunu kestirmek biraz zor. Geçen araba sayısı fazlaca olduğundan tehlikeli bir durum. Bu yüzden çocuklarımız için sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri bir alan olması aileler içinde gönül rahatlığı olacaktır. 
   Bir başka gelişmeyi bekleyen durum ise tabi ki geri dönüşüm. Mahallemizi bir adım daha ileriye taşıyacaktır.
   Geçmiş felaketimiz depremden dolayı mahallemizin yolları ve kaldırımları başta olmak üzere bir çok yer hasar aldı. Gücümüz ve imkanımız doğrultusunda kaldırımların ve yolların yenilenmesi için belediyemiz ile iletişim halinde olup en kısa sürede tamamlanması için gayret göstereceğim.
     Mahallemizin kültürel ve sosyal açıdan ön plana çıkması ve bu alanlarda öncü olması adına çeşitli kurs merkezleri açılması için valilik ve belediyedeki ilgili mecralara başvuru yapmak ve gerçekleşme süresini en aza indirgemek için çalışacağım.” İfadelerini kullandı.