Milletvekili Kurt ve Başkan Kılınç OSB de İncelemede Bulundu

Milletvekili Kurt ve Başkan Kılınç OSB de İncelemede Bulundu yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt ve Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, beraberindeki heyetle birlikte Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işletmeleri ziyaret etti. 


Ziyaret sırasında işletme sahipleriyle bir araya gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt ve Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, işletmelerin üretim süreçlerini yakından inceledi ve işletme sahiplerinden sektördeki mevcut durum hakkında bilgi aldı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt ve Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ziyaretin ardından yaptıkları açıklamada, Adıyaman'ın sanayi ve üretim potansiyeline önem verdiklerini belirterek, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerin kalkınma ve istihdam açısından önemli bir rol oynadığını ifade ettiler. Milletvekili Kurt ve Başkan Kılınç, işletme sahiplerinin karşılaştığı sorunları dinleyerek çözüm önerileri sunacaklarını ve işbirliği içinde çalışacaklarını vurguladılar.

Ayrıca, Adıyaman'ın ekonomik ve sosyal kalkınması için yapılan çalışmalara değinen Milletvekili Kurt , hükümetin ve belediyenin bu yöndeki desteklerini sürdüreceğini dile getirdi. İşletme sahipleri de ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, yaşadıkları sorunların çözümü için AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt ve Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür ettiler.