Milletvekili Alkayış: Depremin izlerini silene kadar mücadelemize devam edeceğiz

Milletvekili Alkayış: Depremin izlerini silene kadar mücadelemize devam edeceğiz yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, Adıyaman Tut İlçesine bağlı Boyundere köyü, Havutlu Köyü, Çiftlik köyü, Meryemuşağı Köyüylerini ziyaret ederek köy halkı ile bir araya geldi.


Ziyaret sırasında köy halkının sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini büyük bir ilgiyle dinledi. Mustafa Alkayış, yaptığı açıklamada Adıyaman'ın her köşesini gezip, Cumhurbaşkanı'nın selamlarını ileterek gerçek belediyecilik anlayışını desteklemek için çalıştıklarını vurguladı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, Adıyaman'ın kırsal alanlarında yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarına özel bir önem verdiklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın köy tipi konutlarından, yapılan okul projelerine kadar her türlü talep ve isteklerini dinliyoruz. Bizler, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, halkımızın refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Özellikle Asrın Felaketi olarak adlandırdığımız doğal afetin etkilerini silene kadar mücadelemize devam edeceğiz. Bu süreçte köylülerimizin talep ve ihtiyaçlarını bizzat kendilerinden dinliyor, çözüm yollarını birlikte istişare ediyoruz. Halkımızın sesi olmaya, onların taleplerini en iyi şekilde iletmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış’ın ziyareti sırasında köy halkı, milletvekiline gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederken, köylerinde yaşanan sorunların çözümü için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler. Mustafa Alkayış ise, köy halkına her zaman kapılarının açık olduğunu ve sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ve halkın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.