Başkan Adayı Haşim Asnuk, Depremzedelerin Yanında

Başkan Adayı Haşim Asnuk, Depremzedelerin Yanında yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Adıyaman’ın depremden en çok etkilenen mahallelerinden biri olan Bozbey Mahallesi’nde yaşayan esnaf ve sakinler, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Haşim Asnuk’u misafir etti.


Ziyaret sırasında, mahalle sakinleri, hala tam olarak iyileşememiş yaraları, bitmek bilmeyen enkazları, bozulan yolları ve toz nedeniyle çektikleri sıkıntıları dile getirdi.
Esnaf ve vatandaşlar, enkazların hala kaldırılmadığından, yaşanan yıkımın ardından geçen zaman içinde yeterli bir iyileşme sürecinin yaşanmadığından şikayet etti. Başkan adayı Haşim Asnuk, bu sorunların çözümü için acil önlemler alacaklarını halkın yanında olacaklarını belirtti.
Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Haşim Asnuk, siyasetçilerin sadece seçim döneminde değil, halkın yaşadığı her sorunda da yanlarında olması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, iktidar partisi mensuplarının metal bir yorgunluk yaşadığını ve halkın sorunlarına yeterince cevap veremediğini ifade etti. En çok hasar gören mahalleler için özel bir çaba harcanması gerektiğini ancak sorunların seçim sonrasına veya gizlenmeye çalışıldığını dile getirdi.
Başkan adayı Haşim Asnuk, Milli Görüş iktidarında umutsuzluğa asla yer olmadığını belirterek, Adıyaman'ın tekrar özlenen günlerine dönmesi için Milli Görüş belediyeciliğini tercih edeceklerine olan inancını dile getirdi. Mahalle sakinlerine umut veren Asnuk, Adıyaman'ın daha yaşanabilir bir şehir olması için kararlılıkla çalışacaklarını ve halkın her zaman yanında olacaklarını söyledi.