Başkan Adayı Atalay, Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkan Adayı Atalay, Saha Çalışmalarına Devam Ediyor yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Nazif Atalay, seçim kampanyası kapsamında Adıyaman Oduncular ve Kömürcüler Sitesi esnafını, Adıyaman Pirketçiler Sitesi esnafını ve Adıyamanlı vatandaşları ziyaret etti.


Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Nazif Atalay'ın Adıyaman Oduncular ve Kömürcüler Sitesi'ni ziyaretinde esnafı dinleyerek, sektördeki gelişmeleri ve sorunları yerinde tespit ettiği ifade edildi. Esnafla samimi bir diyalog içerisinde bulunan Atalay, onların talep ve önerilerini dinleyerek, belediye başkanı olması durumunda çözüm önerileri sunduğu belirtildi.


Aynı şekilde, Adıyaman Pirketçiler Sitesi'ni ziyaretinde de Atalay'ın esnafla bir araya gelerek, iş dünyasının beklenti ve ihtiyaçlarını dinlediği kaydedildi. Pirketçilerin sorunlarını ve önerilerini not alan Atalay'ın, yerel yönetimde iş dünyasını desteklemeyi ve kalkınmalarını sağlamayı hedeflediği vurgulandı.
Nazif Atalay'ın son durağı Adıyamanlı vatandaşları ziyaretinde ise kırathanede oturan vatandaşlarla buluşarak, onların Adıyaman’da ki ihtiyaçlarını ve taleplerini dinlediği belirtildi. Vatandaşların beklentilerini ve önerilerini dikkate alan Atalay'ın, Adıyaman'ın her kesimine eşit ve adaletli hizmet götürmeyi amaçladığı ifade edildi.