Milletvekili Özhan, Mercan TV Ankara Stüdyosunu Ziyaret Etti

Milletvekili Özhan, Mercan TV Ankara Stüdyosunu Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Ankara’da bulunan Mercan TV’nin stüdyosunu ziyaret etti.


Ziyarette, Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ve Mercan TV Ankara Temsilcisi Mustafa Aloğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaret sırasında yapılan sohbet esnasında, AK Parti'nin Adıyaman ilindeki geleceği, yerel ve genel konular üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Özhan, Mercan TV'nin yayın politikaları ve hedefleri hakkında da bilgi aldı.
Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, " AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan’ın ziyareti bizleri onurlandırdı. Adıyaman Gündemi, Yerel yönetimler ve genel siyasete dair önemli konularda sohbette bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, " Adıyaman’ın sesi olmaya çalışan Mercan Tv ailesinin Ankara’da açmış oldukları stüdyolarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Adıyaman’ın bütün olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen sesi olmaya çalışan ve Adıyaman’ı ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışan Mercan Tv ailesine teşekkür ediyoruz. Mercan TV'nin önemli bir medya kuruluşu olduğunu biliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, önemli konularda fikir alışverişi yapmamıza vesile oldu. İlçemizin ve ülkemizin geleceği adına yapılan bu tür diyaloglar, toplumsal birlikteliğimize katkı sağlıyor" dedi.