BAŞKAN ASLAN: SÜRÜCÜ KURSLARIMIZ BÜYÜK HASAR ALDI

BAŞKAN ASLAN: SÜRÜCÜ KURSLARIMIZ BÜYÜK HASAR ALDI yeniyolgazetesi.com

Adıyaman sürücü kursu dernek başkanı imam Aslan’ın Katkılarıyla Adıyaman da Sürücü kursların sorunları giderilmesi için toplantı düzenlendi.


Toplantıya Türkiye Sürücü Eğitimcileri Konfederasyon başkanı Nusret Türker, İstanbul Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkanı Murat Tekin, Güneydoğu Anadolu sürücü kursları ve eğitimcileri federasyonu başkanı Mansur yılmaz, Diyarbakır sürücü kursu dernek başkanı Hüseyin bulut, Adıyaman milli eğitim şube müdürü Mustafa gümüş ve Adıyaman Merkez ve ilçe sürücü kursu sahipleri katıldı.

Toplantının açılışını yapan Adıyaman sürücü kursu dernek başkanı imam aslan Çok büyük sorunlarımız var bunun için bu toplantıyı gerçekleştirdik. Toplantımıza il dışında gelen başkanlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Diyarbakır sürücü kursu dernek başkanı Hüseyin bulut ise burada toplanmamızın amacı birlik ve beraberliğin devam edeceğini belirti.

Anadolu sürücü kursları ve eğitimcileri federasyonu başkanı Mansur yılmaz ise federasyon olarak Adıyaman’ın yanındayız sürücü kurslarının tüm sorunları çözmek için buradayız diye konuştu.

İstanbul Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkanı Murat Tekin ise deprem çok büyük hasarlar oluşturdu bunun çözülmesi için buradayız dedi.

Adıyaman milli eğitim şube müdürü Mustafa gümüş Milli eğitim müdürlüğü olarak sürücü kurslarımızın ayağa kalkmaları için çalışmalarımız hız kesmeden devem ediyor dedi.

Türkiye Sürücü Eğitimcileri Konfederasyon başkanı Nusret Türker Sürücü kurslarımız çok büyük hasarlar aldı Çok ihtiyaçları var bunu çözmek için bugün Adıyaman’dayız diye konuştu. Haber Merkezi