KANTİN KİRALAMA İHALE İLANI  

KANTİN KİRALAMA İHALE İLANI   yeniyolgazetesi.com


KANTİN KİRALAMA İHALE İLANI  


                                              
                Gerger Devlet Hastanesine ait aşağıda bilgileri bulunan taşınmaz, Kantin işletilmek üzere 02.04.2024 Salı günü saat 11:00’da Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile ihale edilecektir.

                İhaleye katılacak kişilerde aranan şartlar ve istenen belgeler aşağıdadır.

                                       TAŞINMAZLARIN İHALE BİLGİLERİ
 


Kiralanan Yer ve Amacı

Gerger Devlet Hastanesi Kantin Kiralama Hizmeti

Kiralanan Yüzölçümü/süresi

50 m² 36 ay süreli

Bir Yıllık Tahmini Kira Bedeli

11.766,00 TL yıllık

Geçici Teminat Bedeli (%20)

2.353,20 TL

İhale Şekli

2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre Açık Teklif Usulü

İhale Tarih ve Saati
02.04.2024 Salı günü saat 11:00



                Yukarıda bilgileri verilen kantin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre Açık Teklif Usulüile ihale edilecektir.

1) İDARENİN
a) Adresi                                               : Fatih Mah. Malatya Cad. 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Binası Merkez Adıyaman
b) Telefon ve Faks No       : 0416 2250195
c) Elektronik posta adresi(varsa) : 

2) İHALE KONUSU İŞİN
a) Niteliği                                           : KANTİN KİRALAMA İŞİ            
b) Yapılacağı yer                               : Adıyaman Gerger Devlet Hastanesi
c) İşin başlama tarihi                      :   Sözleşmeye Müteakip 5(beş) gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.  
d) İşin süresi                                     : İşe başlama tarihinden itibaren 3 yıl (36 ay)
e) Yıllık muammen bedeli:       Yukarıdaki tabloda gösterilmiştir.

3) İHALENİN
a) Yapılacağı yer                :      Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati                :      02.04.2024 Salı günü saat: 11:00

4) İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler İle Yeterlilik Değerlendirmesinde
Uygulanacak Kriterler:
               
                İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI
 

  1. Postayla yapılacak olan başvurularda, teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesine uygun olarak hazırlanması ve ihale saatinden önce komisyona ulaştırılması şarttır. İhale tarih ve saatinden sonra sunulan teklif zarfları teslim alınmayacaktır. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı İdare ve ihale komisyonu herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
  2. İhaleye iştirak eden istekliler kira şartnamesinin tüm hükümlerini kabullenmiş sayılır.

 

  1. İhale esnasında, komisyon tarafından ihale katılan isteklilerin yasaklılık sorgulaması yapılacaktır. Sorgulama neticesinde yasaklı olan istekliler ilanda istenen diğer belgeleri tam olarak sunmuş olsa da, teklifi değerlendirme dışı bırakılır.

 

  1. İhale konusu kira bedeli üzerinden alınacak vergi, resim, harç vb. ihaleyi kazanacak yüklenici tarafından ödenecektir.

 

  1. Ortak girişimler ihaleye teklif veremezler.


İSTENİLEN BELGELER
 

  1. Yasal yerleşim yerini gösteren ve Tebligat için gerekli Adres/İkametgah Belgesi Beyanı, irtibat için telefon, varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.
  2. Bağlı bulunduğu Sanayi / Meslek / Esnaf / Ticaret Odasından son 6 ay içerisinde alınmış (Pastane, Büfe, Kantin, Çay Ocağı, Kafeterya, Lokal, Catering mesleklerinden birine ait) Oda Kayıt Belgesi
  3. Gerçek kişi olması halinde Nüfus Cüzdanı sureti veya fotokopisi (talep halinde aslı ihale komisyona ibraz edilecektir), tüzel kişi olması halinde ise vergi kimlik numarasını gösterir belge
  4. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
     a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
     b) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli İmza Sirkülerinin aslı veya noter tasdikli örneği veya Satınalma Birimizce onaylanmış (Aslı İdarece Görülmüştür)fotokopisi
  5. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.
  6. Şartname bedeli yatırdığına dair belge (şartname bedeli :250 TL). Şartname bedeli ve nakit yatılacak geçici teminatlar Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğünün Halk Bankası Adıyaman Şubesi nezdindeki TR96 0001 2009 1810 0005 0000 55 ıban nolu hesabına yatırılacaktır. Şartname Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma biriminden alınacaktır.
  7. Geçici teminat bedelini belirten banka dekontu veya teminat mektubu (sunulacak teminat mektubu süresiz olacaktır.)
  8.  İlk ilan tarihinden sonra alınacak adli sicil kaydı olmadığına dair belge (Sabıka Kaydı);
    a.Gerçek kişilerde adli sicil kaydı olmadığına dair belge,
    b.Tüzel kişilerde, tüzel kişiliği temsile haiz imza yetkisine sahip kişi ya da kişilerin adli sicil kaydı olmadığına dair belge,(adli sicil kaydı bulunanlar adliyeden açıklama yazısı veya kararı dosyaya koymak zorundadır.)
  9. İhale komisyonu, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.




İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel istekliler, 4.Maddede yer alan belgeleri hazırlayarak 02.04.2024 Salı günü saat: 11:00’e kadar Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü İhale Komisyon Başkanlığına teslim edeceklerdir.