"AK Parti Heyeti, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti"

yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve beraberlerindeki heyet, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i makamında ziyaret etti.


Ziyaret kapsamında, heyet Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde yapılan çalışmaları inceleyerek, İl Müdürü Fikret Keleş'ten bilgi aldı. Heyet, spor alanında yapılan faaliyetlerin ve projelerin gençlerin sosyal gelişimi ve sağlığına olan katkısını değerlendirdi.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Gençlik ve spor alanındaki çalışmaların şehrimizin gençlerine ve toplumuna katkı sağladığını görmek bizleri mutlu ediyor. Bu ziyaret vesilesiyle, yapılan çalışmaları yakından gözlemleme fırsatı bulduk ve desteklerimizin devam edeceğini belirtmek isterim" dedi.
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat ise, "Gençlerimizin spor yapma imkanlarına erişimi ve sporun yaygınlaştırılması şehrimizin geleceği için son derece önemlidir. Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş de heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti heyetinin ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Yürüttüğümüz projeler ve faaliyetler hakkında kendilerine detaylı bilgi vermekten mutluluk duyduk. Bu desteklerle gençlerimizi daha sağlıklı ve aktif bir yaşam için teşvik etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda heyet, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün çalışmalarını takdir ederek, gelecekteki işbirliği olanaklarını değerlendirmek üzere karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.