Adıyaman ve Gerger’in Sevilen İsmi Hüseyin Aslan Kabri Başında Dualarla Anıldı

Adıyaman ve Gerger’in Sevilen İsmi Hüseyin Aslan Kabri Başında Dualarla Anıldı yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, CHP Gerger Belediye Başkan Adayı Nazim Kaya ile CHP Meclis Üyesi Adayı İmam Aslan, Adıyaman ve Gerger’in sevilen ismi Hüseyin Aslan’ı kabrinde dua ederek unutmadıklarını ifade ettiler.


CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, CHP Gerger Belediye Başkan Adayı Nazim Kaya ile CHP Meclis Üyesi Adayı İmam Aslan, Adıyaman ve Gerger'in sevilen ismi Hüseyin Aslan'ı, 8 Mart 2009 tarihindeki trafik kazasında kaybettikleri acı bir olayın yıldönümünde kabri başında andılar. Hüseyin Aslan, sadece ailesi ve yakınları için değil, aynı zamanda toplum için de önemli bir insandı. Hüseyin Aslan, Adıyaman ve Gerger'de sevgi ve saygıyla anılan biriydi. CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere ve İmam Aslan, Hüseyin Aslan'ın ölümünün üzerinden geçen zamanın bile acılarını dindiremediğini ve onun anısının hala canlı olduğunu dile getirdiler.

Bu anma töreni sadece bir ölümü hatırlamakla kalmadı, aynı zamanda bir ailenin ve toplumun dayanışma ve birlik ruhunu da pekiştirdi. İmam Aslan'ın, Hüseyin Aslan'ın abisi olması, onun kaybını daha derinden hissetmesine neden oldu. Ancak bu acıyı, birlikte yaşayarak ve birbirlerine destek olarak hafiflettiklerini belirttiler. CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, Hüseyin Aslan'ın hayatının anlamını ve topluma kattığı değeri vurgulayarak, onun sevgi dolu hatırasını yaşatmanın önemini herkesin anlaması gerektiğini ifade ettiler.

CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, Hüseyin Aslan'ı dualarla anarak unutmadıklarını ve her zaman sevgiyle hatırlayacaklarını dile getirdiler.