KAHVE SOKAĞI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

KAHVE SOKAĞI HİZMET VERMEYE BAŞLADI yeniyolgazetesi.com
Hacer ASLAN

Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Salman, yeni yatırımı Kahve Sokağı Altınşehir Mahallesi’nde açıldı.


Yapılan açılışa AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Resul Kurt, Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere,  Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Baro Başkanı Bilal Doğan, Adıyaman Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu,  İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Ahmet Türk,  MHP İl Başkanı Ali Önat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Ziya Polat, DEM Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Bahattin Bilgin, İYİ Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı İz Yücedağ, AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan adayı Hakan Toydaş,  Adıyaman Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Gani Bereket, Gamer Müdürü Enver Doğan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Selamlaşma sonrası Kahve Sokağı işletmesinin açılışı kurdele kesimiyle gerçekleşti.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış yaptığı açıklamada; “Yeni Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Mustafa Salman’ın Altınşehir Mahallemizde açmış olduğu Kahve Sokağı’nın açılışını gerçekleştirdik. Kıymetli başkanımıza Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere açıklamasında; “Yeni Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifimizin kıymetli Başkanı Mustafa Salman’ın yeni girişimi olan ‘Kahve Sokağı'nın açılışını gerçekleştirdik. Adıyaman’ımıza yeni bir işletme kazandıran Başkanımıza teşekkür eder, hayırlı kazançlar dilerim.” ifadelerini kullandı.
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, açıklamasında; “İlimizde hizmet vermeye başlayan Kahve Sokağı adlı iş yerinin açılışına katıldık. İşletme sahibine hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Ziya Polat, açıklamada şunları söyledi; “Yeni Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanımız Mustafa Salman’ın Altınşehir Mahallemizde faaliyet gösterecek olan Kahve Sokağı işletmesinin açılışını gerçekleştirdik. Ekonomiye ve istihdama katkı sağlayacak olan bu güzel yatırımı için kıymetli başkanımızı tebrik ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran şu ifadeleri kullandı; “Yeni Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Mustafa Salman’ın Altınşehir Mahallemizde açmış olduğu Kahve Sokağı’nın açılışını gerçekleştirdik. Kıymetli başkanımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.”
Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Salman açılışa katılanlara teşekkür ederken, Adıyaman’a hizmet edeceklerini söyledi.