Ziya Polat, Küçük Sanayi Sitesi'nde Esnafın Yanında

Ziya Polat, Küçük Sanayi Sitesi'nde Esnafın Yanında yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, seçim sürecinde esnaf ziyaretleri kapsamında Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.


Esnafın sorunlarını dinlemek ve taleplerini öğrenmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Polat, esnaflarla samimi bir şekilde sohbet etti.


Ziya Polat, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, AK Parti'nin köklü kadrolarıyla birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini belirtti. Esnafın işleriyle yakından ilgilenen ve onların sorunlarını dinleyen bir belediye yönetimi anlayışını benimsediklerini vurgulayan Polat, şunları ifade etti: "AK Kadrolarımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek sorun, talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. Esnafımızın işlerini kolaylaştırmak ve daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan tüm esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyor, bizlere yakın ilgileri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.
Ziya Polat'ın bu samimi ve yakın ilgi dolu sözleri, esnaf camiasında olumlu bir karşılık buldu. Esnaflar, Polat'ın ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, kendisine destek sözü verdiler.