Ziya Polat, K2 Konteyner Kent'te Vatandaşlarla Buluştu

Ziya Polat, K2 Konteyner Kent'te Vatandaşlarla Buluştu yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa ÇİÇEK

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Ziya Polat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran ve AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, K2 Konteyner Kent’te ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.


Yapılan ziyarette, vatandaşlarla samimi bir ortamda buluşan Ziya Polat ve beraberindeki heyet, konteyner kentte yaşayanların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Ziya Polat, yapılan ziyaret hakkında şunları söyledi: "K2 Konteyner Kent'te yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini dinlemek için buradayız. AK Parti olarak her zaman halkımızın yanındayız ve onların sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Şehrimizin gelişimi için vatandaşlarımızın görüşlerini önemsiyor ve onların desteğiyle hareket ediyoruz." İfadelerini kullandı.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran da ziyaretin önemine vurgu yaparak, "K2 Konteyner Kent'teki vatandaşlarımızla yapılan bu görüşmeler, onların seslerini duymak ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak adına son derece önemli. AK Parti olarak halkımızın her zaman yanındayız ve onların refahı için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda, vatandaşların talepleri not alınarak, çözümü için gerekli adımların atılacağı belirtildi. Ziya Polat, vatandaşlara gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, AK Parti'nin halkın hizmetinde olduğunu bir kez daha vurguladı.