Başkan Adayı Atalay, Kent Konseyi’ni Ziyaret Etti

Başkan Adayı Atalay, Kent Konseyi’ni Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Nazif Atalay ve beraberindeki heyet, şehrin yeniden yapılanması ve deprem sonrası yaşanan yıkımın onarılması için önemli bir adım atarak Kent Konseyi’ni ziyaret etti.


Ziyarette, Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel ve Kent Konseyi Başkan Vekili Abdulkerim Işık tarafından ağırlanan heyet, şehrin geleceği ve yeniden inşası üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Nazif Atalay, şehrin deprem sonrası yaşadığı büyük yıkımın ardından yeniden yapılanma sürecinde tüm kesimlerin katılımının ve desteğinin önemine vurgu yaptı. Atalay, "Şehrimizin tüm değerleriyle birlikte yeniden ayağa kaldırılması ve canlandırılması için kararlılıkla hareket edeceğiz. Kent Konseyi ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli ziyarette, şehrimizin geleceği için yapabileceklerimizi ve işbirliği olanaklarını değerlendirdik. Vatandaşlarımızın beklenti ve önerilerini dikkate alarak, şehrimizi daha güvenli, yaşanabilir ve gelişmiş bir konuma taşıyacağız" şeklinde konuştu.
Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel ise yapılan ziyaretin önemine vurgu yaparak, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Nazif Atalay ve heyetine teşekkür etti. Temel, " Depremde büyük yıkım yaşayan şehrin yeniden inşası ve tüm değerleri ile yeniden ayağa kaldırılıp canlandırılması ile ilgili değerlendirilmelerde bulunulan ziyarette yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Kıymetli ziyaretlerinden ve sohbetlerinden dolayı Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Nazif Atalay'a ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz." dedi.