Başkan Adayı Mehmet Nebi Avcı’dan Önemli Açıklama

Başkan Adayı Mehmet Nebi Avcı’dan Önemli Açıklama yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Yeniden Refah Partisi Çelikhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Nebi Avcı önemli açıklamalarda bulundu.


Yaptığı açıklamada başkan adayı Avcı,”  Kıymetli Hemşehrilerim, 31 Mart 2024 tarihindeyapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinin ilçemize ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Çelikhan ilçemizin hizmet noktasındaki ihtiyaçlarını anlamış biri olarak ve bu memleketin bir evladı olarak Yeniden Refah PartisininÇelikhan Belediye Başkanlığı adayıyım. Memleketimin her karış toprağını, kültürünü, örf ve adetlerini, ihtiyaçlarını, artık aşılması gereken engellerin aşılarak yeni bir anlayışla ufuktaki hedeflerin yakalanması gerektiğini, güzel yarınlara kavuşma hayalinin gerçeğe dönüştürülmesinin vaktinin geldiğini bilerek, ruhumda beliren hizmet aşkının, heyecanın ve vicdani sorumluluğun gereği karşınızda bulunuyorum. İlçemize hizmet edebilme ve yönetme kabiliyeti, bilgi ve birikimi açısından hiçbir tereddüdümüz olmamakla birlikte, sizlerle birlikte, sizlerden alacağımız ilhamla çok güzel işler başaracağımıza inancım tamdır. Aşağıda belirttiğim hedefleri gerçekleştirmek ve Zaman içerisinde doğacak ihtiyaçlarında hızla giderilmesi noktasında gece gündüz demeden çalışacağım. 

ÖNCELİKLİ HEDEFLERİMİZ

1. Yerinde dönüşüm projelerinden halkımızın faydalanması için belediyece gerekli tüm kolaylıklar sağlayacak, Konutlarını ve işyerlerini bu proje kapsamında yapmak isteyen vatandaşlarımıza rehberlik edecek, bu şekilde depremin yaralarının kısa sürede sarılması için vatandaşlarımızın destekçisi olacağız.

2. İçme suyunun amacına uygun bir şekilde kullanılmasının, TOKİ dahil tüm yerleşim birimlerine adaletli ve sorunsuz bir şekilde ulaşmasının temin edilmesini sağlayacağız.

3. Şehir içi yollarımızın tamamının kaplamasını kısa sürede bitireceğiz.

4. Kum ocağı ile beton santrali kurarak halkımıza ucuz malzeme, gençlerimize istihdam, belediyemize ek bütçe sağlayacağız.

5. Tarımsal sulama tesislerinin bir an önce bitirilmesi için gerekli girişimlerde bulunarak takipçisi olacağız. 

6. Çelikhan tütününün marka değerini koruması konusunda çiftçimizin ve esnafımızın destekçisi olacağız.

7. Alternatif gelir kaynağı olarak; alabalık yetiştiriciliği ve hayvancılık yapacak girişimcileri destekleyeceğiz.

8. Çat barajı göletinde balık popülasyonunu arttıracak çalışmalar yaparak olta balıkçılığı konusunda ilçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz.

9. İlçemize has olarak dünyada benzerine nadir rastlanan ve Çat barajı sahasında bulunan yüzen adaların koruma altına alınarak turizme kazandırılmasını sağlayacağız.

10. Belediyeye ait rezerv alanları arttıracak çalışmalar yapacağız.

11. Belediye olarak bir nikah salonu inşa ederek gençlerimizin hizmetine sunacağız.

12. Amatör spor klüplerimizin başarısı için her zaman yanlarında olacağız.

13. Kadınlar ve çocuklar için sosyal alanlar oluşturacağız.

14. Öğrencilerimiz için konforlu etüt merkezlerioluşturacağız.

15. Çalışan annelerimiz için çocuklarını güvenle bırakabilecekleri kreşlerin ilçemize kazanılması sağlanacaktır.

16. Mehmetçik tepesi ve mir pınarı mesire alanlarının peyzajını yeniden yaparak halkımızın hizmetine sunacağız.

17. Kaybettiğimiz kamu kurumlarının tekrar ilçeye kazandırılması için gerekli girişimlerde bulunarak takipçisi olacağız.” İfadelerini kullandı.