Başkan Kılınç, Başkan Adayı Toydaş’a Ziyaret

Başkan Kılınç, Başkan Adayı Toydaş’a Ziyaret yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Toydaş ve beraberindeki teşkilat mensuplarını ziyaret etti.


Ziyarette, 31 Mart seçimleri öncesi destek ve başarı temennilerini ileten Başkan Kılınç, Sayın Toydaş ile bir araya gelerek teşkilat faaliyetleri ve seçim çalışmalarını değerlendirdi.
Başkan Kılınç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Sayın Hakan Toydaş ve teşkilat mensuplarımızı ziyaret ederek, 31 Mart seçimleri öncesinde destek ve başarı temennilerimizi ilettik. Sayın Toydaş ile birlikte teşkilat faaliyetlerini ve seçim çalışmalarını değerlendirdik. Tüm AK kadrolarımızla birlikte 31 Mart seçimlerine hazırız ve kararlıyız" ifadelerini kullandı.


Aday Hakan Toydaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adıyaman Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kendilerine nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ederiz. 31 Mart seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti'nin güçlü teşkilatı ve değerli liderleriyle birlikte Gölbaşı'nda büyük bir başarı elde edeceğimize inancımız tam" şeklinde konuştu.
AK Parti'nin birlik ve beraberlik içinde seçimlere hazırlandığına vurgu yapan Toydaş, halkın teveccühüyle Gölbaşı'nda yeni ve başarılı bir dönemin başlayacağına inandığını belirtti.