Başkan Adayı Haşim Asnuk, Adıyaman Kent Konseyi’ni Ziyaret Etti

Başkan Adayı Haşim Asnuk, Adıyaman Kent Konseyi’ni Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

Saadet Patisi Adıyaman Belediye Başkanı Adayı Haşim Asnuk, beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve yönetimini ziyaret etti.


Bu ziyarette Adıyaman kenti genelindeki gelişmeler üzerine kapsamlı istişarelerde bulunuldu. Özellikle, depremin ardından yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi ön plandaydı.
Kent Konseyi ziyaretinde, Adıyaman’ın yeniden yapılandırılması ve deprem sonrası atılacak adımlar masaya yatırıldı. Başkan Adayı Asnuk, “Bu günkü ziyaret duraklarımızdan biri de Kent Konseyi idi. Kent Konseyi Başkanı Sayın Sinan Temel hocam ve değerli yöneticilerine deprem sonrası Adıyaman'ı yeniden ayağa kaldırma hedefimiz ve projelerimizden bahsettik. Şehir ile ilgili tecrübelerinden istifade ettik. Kabullerinden dolayı Kent Konseyi yöneticilerimiz Sinan Temel ve Abdulkerim Işık'a teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Saadet Patisi adayı Haşim Asnuk ve Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel’in bir araya gelerek kentin sorunlarını ve çözüm yollarını ele aldıkları bu buluşma, Adıyamanlıların ortak geleceği için yapılan işbirliklerinin önemli bir örneğini oluşturuyor.
Sinan Temel’den Değerlendirme: Adıyaman Kenti İçin Birlikte Çalışacağız
Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, yapılan ziyaret ve gerçekleştirilen görüşmelerle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Haşim Asnuk ve heyetiyle gerçekleştirdiğimiz bu verimli görüşme, Adıyaman kentinin geleceği için önemli bir adımdır. Deprem sonrası şehrimizin yeniden yapılandırılması ve geliştirilmesi noktasında ve Adıyaman’ın daha yaşanabilir bir kent olması için yapılması gerekenler noktasında Saadet Patisi Adıyaman Belediye Başkanı Adayı Haşim Asnuk istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden ötürü Saadet Patisi Adıyaman Belediye Başkanı Adayı Haşim Asnuk’a ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.