Başkan Adayı Ziya Polat, Mercan TV'yi Ziyaret Etti

Başkan Adayı Ziya Polat, Mercan TV'yi Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Adıyaman’ın geleceğini şekillendirecek olan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Mercan TV’yi ziyaret etti.


Ziyaret sırasında Adıyaman'ın güncel konuları ve yaklaşan seçimler değerlendirildi. Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve Başkan Adayı Ziya Polat, Adıyaman'ın geleceği ve seçim süreci üzerine önemli konuları ele aldılar.
Ziyarette açıklamada bulunan Adıyaman AK Parti Belediye Başkanı adayı Ziya Polat," Adıyaman’ın Dünya’ya açılan penceresi Mercan TV’ye ziyarette bulunduk. Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımız ile yaklaşan yerel seçimler ile ilgili güzel bir sohbette bulunduk. 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz tüm canlara Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun. Allah'ım bizlere ve hiç kimseye bir daha böyle acılar yaşatmasın. AK Parti Adıyaman Belediye Başkanı Adayı olarak sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adıyaman'a ve halkımıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda ayaklarımızı sabit kılsın. Mart 2024 seçimlerinin Adıyaman için, Türkiye için ve de milletimiz için hayırlı olmasını diliyor. Bizlere bu yolda destekte bulunan Mercan TV ailesine ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan da, Ziya Polat'a başarılar dileyerek, Adıyaman'ın en önemli seçiminin bu olduğunu vurguladı. "Enkaz bir şehri ayağa kaldırmak için büyük bir sorumluluk ve çalışma gerekiyor. Bu uğurda birlik ve beraberlik içinde çalışacağız" diyen Başkan Aslan, Başkan Adayı Ziya Polat'ı basın olarak destekleyeceğini açıkladı.
Ziyaretin sonunda Ziya Polat, Mercan TV ailesine ve İbrahim Aslan'a teşekkür ederek, seçim sürecinde birlikte hareket edeceklerini ifade etti. İbrahim Aslan da Polat'a tekrar teşekkür ederek, Adıyaman için en iyisini yapmak adına ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.