AGAD Başkanı Aslan, Müdür Gelse'yi Ziyaret Etti

AGAD Başkanı Aslan, Müdür Gelse'yi Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve AGAD (Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti) Başkanı İbrahim Aslan, Işık Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve AGAD Üyesi Bilal Işık, Mercan TV Programcısı Baykan Sarıkaya, ve Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Abuzer Gelse’yi makamında ziyaret etti.


Ziyaret kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Abuzer Gelse'yi makamında ziyaret eden İbrahim Aslan, Bilal Işık ve Baykan Sarıkaya, Adıyaman'ın sahip olduğu kültürel mirası ve turistik cazibesini artırmak konusunda istişarelerde bulundular. Yerel kültürün ve turizmin daha geniş kitlelere tanıtılması, potansiyel turistlerin bölgeye çekilmesi ve bölge ekonomisine katkı sağlanması hedeflendi.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, ziyarette yaptığı açıklamada, "Adıyaman, tarih kokan sokakları, zengin mutfağı ve eşsiz doğasıyla ön plana çıkan bir şehir. Bu değerleri daha fazla insanla buluşturmak, kültürümüzü daha geniş kitlelere tanıtmak bizlerin görevi. Basın olarak Adıyaman'ın tarihini kültürü tanıtmak konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Adıyaman'ı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Abuzer Gelse ise, "Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve AGAD (Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti) Başkanı İbrahim Aslan, Işık Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve AGAD Üyesi Bilal Işık, Mercan TV Programcısı Baykan Sarıkaya'ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Adıyaman'ın tarihi kültürel zenginliklerini Dünya'ya tanıtarak Adıyaman'ı turistik anlamda geliştirmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.