Başkan Kaygusuz, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Kaygusuz, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kaygusuz, Adıyaman’ın sanayi bölgesindeki esnafları ziyaret ederek, onların sorunlarını dinleyip çözüm noktasında istişarede bulundu.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kaygusuz, Adıyaman'ın sanayi bölgesindeki esnafları ziyaret ederek, onların sorunlarını dinleyip çözüm noktasında istişarede bulundu. Ziyaret sırasında yaptığı çalışmaları anlatan Kaygusuz, esnaf ve vatandaşları partilerine üye yaparak birlik ve beraberliği pekiştirdi.
Kaygusuz, Esnafların Sorunlarına Kulak Verdi
Başkan Mustafa Kaygusuz, Adıyaman'ın önemli sanayi bölgelerinden birinde bulunan esnafları ziyaret ederek, iş yerlerinde incelemelerde bulundu. Esnafların karşılaştığı sorunları yerinde dinleyen Kaygusuz, sektörel sıkıntılar, ekonomik zorluklar ve yerel talepler konusunda esnafların düşüncelerini not aldı.
Ziyaretler sırasında, Adıyaman'ın sanayi alanındaki potansiyeli değerlendiren Kaygusuz, MHP'nin bu konudaki çalışmalarını detaylı bir şekilde esnaflarla paylaştı. İstişare toplantıları düzenleyerek, sorunların tespitinden sonra çözüm önerileri üzerinde birlikte fikir alışverişinde bulunuldu.
Esnaf ve Vatandaşları Partiye Üye Yaptı
Mustafa Kaygusuz, ziyaretlerin yanı sıra esnaflarla birebir temas kurarak, MHP'nin gerçekleştirdiği projeleri ve partisinin vizyonunu anlattı. Yaptıkları çalışmalarla güven oluşturan Kaygusuz, esnaf ve vatandaşları MHP'ye üye yaparak partinin güçlenmesine katkı sağladı.
Başkan Kaygusuz : "Birlikte Daha Güçlüyüz": 
Başkan Kaygusuz, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, Adıyaman'ın sanayi esnafının sesini duyduklarını ve bu sorunları birlikte çözmek adına çalıştıklarını belirtti. Kaygusuz, "MHP olarak, esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Birlikte daha güçlüyüz." dedi.