Başkan Aslan, Başkan Turanlı’yı Ziyaret Etti

Başkan Aslan, Başkan Turanlı’yı Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ve Mercan Tv programcısı Abdullah Aslan, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’yı ziyaret etti.


Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ve Mercan Tv programcısı Abdullah Aslan, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'yı ziyaret ederek, Kahta ilçesinde hayata geçirilen projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sırasında, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, ilçenin sosyal, kültürel ve altyapı alanındaki gelişmelerini detaylı bir şekilde paylaştı. Başkan Turanlı, gerçekleştirilen projelerin ilçenin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını ve halkın yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.
Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, "Kahta Belediye Başkanımız İbrahim Yusuf Turanlı'nın Kahta ilçesinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldık. Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ile Adıyaman ve Kahta Gündemini, Yaklaşan Yerel Seçimleri ve ekonomi üzerine sohbet ettik. Misafirperverliğinden ötürü Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya teşekkür ediyorum." dedi.
Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yerel basının, ilçemizin tanıtımı ve gelişimi konusundaki önemini biliyoruz. Bu anlamda, İbrahim Aslan ve Mercan TV ekibinin ziyareti bizim için değerlidir. Başkanımız ile birlikte Adıyaman ve Kahta gündemi üzerine istişarede bulunduk. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler üzerine başkanımızdan gözlemlerini ve düşüncüleri hakkında bilgi aldık. İlçemizin başarılarına dair bilgileri paylaşmak, halkımızla daha güçlü bir iletişim kurmamıza yardımcı olacaktır." şeklinde konuştu.