Milletvekili Tutdere, Başkan Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Milletvekili Tutdere, Başkan Yıldırım’ı Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Gölbaşı ilçesindeki çalışmaları incelemek ve desteklerini iletmek amacıyla Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım’ı ziyaret etti.


Ziyaret sırasında, Gölbaşı ilçesinde gerçekleştirilen projeler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alınarak, belediyenin sosyal, kültürel ve altyapı alanındaki başarıları değerlendirildi. Tutdere ve Doğan, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ayrıca, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Gölbaşı Belediye Başkan adayı olan İskender Yıldırım'a başarılar dileyen Milletvekili Tutdere, "Gölbaşı'nda yürüttüğünüz projeler ve hizmet anlayışı ve ilçenin kalkınmasına büyük katkı sağlayarak çalışmalarına devam eden Partimizin yerel seçimlerde tekrardan Belediye Başkan Adayımız İskender Yıldırım'a başarılar diliyoruz. Gölbaşı Belediye Başkanımız İskender Yıldırım'a yaptığı çalışmalardan ötürü taktir ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Açıklamasında, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Av. Abdurrahman Tutdere’ye ve İl Başkanımız Sayın Engin Doğan’a Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ediyorum. İlçemizin daha iyi bir geleceğe kavuşması adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partimizin projelerimize gösterdiği destekle birlikte, birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.