Başkan Kılınç ve Bakan Yardımcısı Aydın, Adıyaman’ın İhyası İçin Bir Arada

Başkan Kılınç ve Bakan Yardımcısı Aydın, Adıyaman’ın İhyası İçin Bir Arada yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ı ziyaret etti.


Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyaman'ın gelişim ve inşa sürecine katkı sağlamak amacıyla bir araya gelerek önemli fikir paylaşımlarında bulundular. 
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yapılan görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, şehrin geleceğine yönelik olarak birlikte çalışmanın ve ortak çabaların altını çizdi. Kılınç, "Azim ve gayretle çalışarak şehrimizi yarınlara hazırlıyoruz. Bu buluşma, Adıyaman'ın kalkınma ve inşa sürecine önemli bir ivme kazandırmak adına gerçekleşmiştir. Rabbim yapacağımız her işi bereketli ve hayırlı eylesin." ifadeleriyle, yapılan çalışmalara duyulan inancı ve dua niyetini dile getirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın da buluşmada şehre yönelik projelerin ve çalışmaların daha etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla ortak bir paydada birleşme çabalarına vurgu yaptı. Aydın, "Adıyaman'ı ihya etmek, şehrin sosyal ve ekonomik alanlarda kalkınmasını sağlamak için bir araya geldik. Bu dayanışma ve koordinasyon, şehrimizin geleceği için önemli bir adımdır." şeklinde konuştu.