Başkan Avcı, Mercan TV Ankara Stüdyosu’nu Ziyaret Etti

Başkan Avcı, Mercan TV Ankara Stüdyosu’nu Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Mercan TV Ankara Stüdyosu’nu ziyaret etti.


Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Mercan TV'nin Ankara stüdyosunu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan'a hayırlı olsun dileklerini iletti.
Başkan Avcı, Mercan TV'nin Ankara stüdyosunda yapılan kaliteli çalışmaların takdirle karşılandığını belirterek, “Adıyaman’ın Dünya’ya açılan penceresi Mercan Tv’yi Ankara Stüdyosunda hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Zor şartlar altında yayın hayatlarına devam ederek tarafsız ve objektif olarak ayakta durmaya çalışan Mercan Tv ailesini tebrik ediyorum. Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan’a hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Misafirperverliğinden ötürü başkanımıza teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı’nın ziyareti bizleri onurlandırdı. Mercan TV olarak Adıyaman'ın ve bölgemizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güzel temennilerinden ve ziyaretlerinden dolayı Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı başkanımıza teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. 
Ziyaret sırasında, yerel medyanın sorunları, geleceği ve sektördeki yenilikler gibi konular üzerine yapılan görüşmeler, katılımcılar arasında bilgi alışverişi imkanı sağladı. Avcı ve Aslan, medya alanında karşılaşılan ortak zorluklara çözüm bulma adına önemli adımlar atılması gerektiğini vurgulayarak, yerel medyanın toplumla daha sağlıklı bir iletişim kurmasının önemini vurguladı.