Başkan Mustafa Salman, Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren’i Ziyaret Etti

Başkan Mustafa Salman, Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren’i Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

S.S Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Salman, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.


Kooperatif Başkanı Salman, emniyet teşkilatının kent güvenliği konusundaki çabalarını takdirle karşılayarak, iş dünyası olarak güvenli bir ortamın sağlanmasına katkı sağlamaya çaba harcamaya hazır olduklarını ifade etti. Ziyarette Başkan Mustafa Salman'ın İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren’e manevi bir hediye takdim etti. 
Salman, yaptığı açıklamada, "İl Emniyet Müdürümüz Sayın Cihat Dağdeviren’e nezaket ziyaretinde bulunduk. Bu vesileyle kendisine nazik kabulleri için manevi bir hediye takdim ettik. İş dünyası olarak, kentimizin güvenliği ve huzuru için emniyet teşkilatımızla el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş dünyasıyla güçlü bir iletişim ve işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Bu tür ziyaretlerin, kentteki sosyal ve ekonomik kalkınmaya pozitif katkılar sağladığını ifade etti.