Ziya Polat, Adıyaman'ı Birlik Mesajıyla Yükseltmeye Hazırlanıyor

Ziya Polat, Adıyaman'ı Birlik Mesajıyla Yükseltmeye Hazırlanıyor yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

28. Dönem AK Parti Milletvekili adayı ve AK Parti Adıyaman Belediye Başkan aday adayı Ziya Polat, birlik mesajı verdi.


AK Parti Adıyaman Belediye Başkan aday adayı Ziya Polat, Adıyaman'ı daha ileriye taşıma hedefiyle aday adaylığını açıklarken, özellikle deprem sonrasında şehrin yaşadığı zorlukları birlikte aşacaklarına vurgu yaptı.
Ziya Polat'ın verdiği birlik mesajı, Adıyaman halkının desteğini kazanma ve şehri daha güçlü bir noktaya taşıma amacını içeriyor. Aday adayı, Adıyaman'ın deprem sonrasında aldığı yaraları birlikte saracaklarını ve şehrin her alanda kalkınması için elinden geleni yapacağını ifade etti.
Ziya Polat, yaptığı açıklamada, "Hem milletvekilliği hem de belediye başkanlığı için aday adayı oldum. Hedefimiz, Adıyaman'ı daha yaşanabilir ve kalkınmış bir şehir haline getirmek. Deprem sonrasında Adıyaman'ın yaralarını sarmak ve daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırmak için yoğun bir çaba sarf ettik. Şehrimizin her anlamıyla yeniden inşa edilmesi için kapsamlı projeler üzerinde çalıştık. Yerel esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek, onların beklentilerine cevap verecek politikalar geliştirdik. Özellikle depremin etkilerini birlikte atlatacağız ve şehrimizi daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Adıyaman'ın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak istiyoruz. Adıyamanlı hemşehrilerim, bu yolda sizlerin destek ve katkılarına ihtiyacımız var. Birlikte el ele vererek, Adıyaman'ı her anlamıyla ayağa kaldırabiliriz. Bu kutlu yolda bizlere düşen sorumluluğu yerine getirmek, sizlerin güvenine layık olmak için var gücümüzle çalışacağımıza olan inancımızı ifade etmek isterim. " dedi.
Ziya Polat'ın açıklamalarıyla birlikte, Adıyaman'da yerel seçim atmosferi daha da kızışırken, aday adayları arasında yaşanan rekabetin şehre olumlu etkiler sağlaması bekleniyor. Polat'ın birlik vurgusu, şehirdeki siyasi aktörlerin ortak çabalarının Adıyaman için nasıl bir değer taşıdığını gösteriyor.