İYİ Parti Adıyaman İl Genel Meclisi Üyeliğine Hidayet Ayhan ve Nuri Arbaş Müracaat Etti

İYİ Parti Adıyaman İl Genel Meclisi Üyeliğine Hidayet Ayhan ve Nuri Arbaş Müracaat Etti yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Adıyaman siyasi sahnesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Samsat İYİ Parti İl Genel Meclis Üyeliğine Hidayet Ayhan ve Tut İYİ Parti İl Genel Meclis Üyeliğine Nuri Arbaş resmi başvurularını gerçekleştirdi.


Bu önemli adaylık başvuruları, İYİ Parti'nin Adıyaman'daki gücünü artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Ahmet Türk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Samsat İYİ Parti İl Genel Meclis Üyeliğine Hidayet Ayhan ve Tut İYİ Parti İl Genel Meclis Üyeliğine Nuri Arbaş resmi başvurularını gerçekleştirdi. Bu süreçte, ilçe başkanlarımızın da aktif katılımı ve destekleriyle adaylarımız resmi başvurularını yapmıştır." dedi.
Açıklamasında, İYİ Parti Samsat İlçe Başkanı Osman Ayhan ve İYİ Parti Tut İlçe Başkanı Abuzer Dede'ye teşekkür eden Türk, "Bu münasebetle İYİ Parti Samsat İlçe Başkanı Sn. Osman Ayhan’a ve İYİ Parti Tut İlçe Başkanı Sn. Abuzer Dede’ye teşekkür ediyorum. Değerli İl Genel Meclis Üyeliği için müracaat eden Sn. Hidayet Ayhan ve Sn. Nuri Arbaş’a başarılar diliyorum. Adıyaman İYİ Parti olarak daha da güçlenerek ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu.