ADIYAMAN BELEDİYESİNE KAYUM MU ATANDI?

ADIYAMAN BELEDİYESİNE KAYUM MU ATANDI? yeniyolgazetesi.com

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç görevine devam ederken, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun koordinatör belediye başkanı olarak atanması, “Adıyaman Belediyesine kayum mu atandı?” sorusunu günde getirdi.


Kahramanmaraş depremleri sonrasında yaşadığı büyük bir yıkım sonrasında hayalet şehre dönen Adıyaman’da yönetim kaosu endişe veriyor!

Adıyaman, yaralarının sarılmasını ve yeniden inşası için çok acil hizmet beklerken hala barınma ve ısınma sıkıntılar dahi giderilmeyen şehirde her gün yeni bir yönetim değişikliği yaşanması tepkiye neden oluyor.
Adıyaman’ın başarılı valisi Mahmut Çuhadar’ın 3 yıllık görevinden sağlık sorunları sonrası, Adıyaman’da depremler sonrası yaşanan ihmallerin tepkisiyle hükümete sonucu istifa etmesinin etkileri şehirde hala çalkantıya neden olurken, yeni bir gelişme gündeme bomba gibi düştü.
Adıyaman’ın başarılı belediye başkanı Süleyman Kılınç, kent için gece gündüz çalışırken, ilginç bir gelişme yaşandı. 
Gaziantep’in Şahinbey ilçesi belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu önceki gün Adıyaman’a koordinatör belediye başkanı olarak atandı.
Ancak şaşkınlık yaratan bu açıklamanın gerekçesi açıklanmazken, karar “Adıyaman Belediyesine kayum mu atandı?” sorusunu günde getirdi. Haber Merkezi