Ramazan Yaman, Mercan TV Ankara Stüdyosunu Ziyaret Etti

Ramazan Yaman, Mercan TV Ankara Stüdyosunu Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Kahta’nın AK Parti Belediye Başkan aday adaylarından Ramazan Yaman, Mercan TV’nin Ankara stüdyosunu ziyaret ederek, Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ve Mercan TV Ankara Temsilcisi Mustafa Aloğlu ile bir araya geldi.


Ziyaret sırasında İbrahim Aslan ve Mustafa Aloğlu tarafından karşılanan Ramazan Yaman, Mercan TV'nin Ankara stüdyosunda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yaman, Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan'ın liderliğindeki çalışmaların Adıyaman'ın tanıtımına ve gelişimine katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Mütevazi bir şekilde yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Ramazan Yaman, "Mercan TV'nin Ankara stüdyosunu ziyaret etmekten dolayı büyük bir keyif duydum. Mercan TV'nin Adıyaman'ın sesini tüm Türkiye'ye duyurmak adına önemli bir misyonu var. Bu vesileyle Başkan İbrahim Aslan ve Ankara Temsilcisi Mustafa Aloğlu'na teşekkür ediyorum. Adıyaman'ın gelişimi için birlikte çalışma fırsatı buldukça değerli projeleri paylaşmak için buradayım" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ise, "Ramazan Yaman'ı aramızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisi Kahta için önemli bir aday adayı olarak projelerini bizimle paylaştı. Mercan TV olarak Adıyaman'ın ve bölgemizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu tür ziyaretler, şehrimizin dinamikleriyle bir araya gelerek daha güzel ve yaşanabilir bir Adıyaman için fikir alışverişinde bulunmamıza olanak tanıyor" dedi.